Adaugare incasare

Pentru a introduce o incasare in Aviziero trebuie sa merg in pagina Apartamente din sectiunea Introducere date a meniului si apas pe butonul in forma de dolar din dreptul apartamentului de la care am incasat. Programul imi deschide o pagina unde pot completa informatiile obligatorii, informatiile optionale si informatiile referitoare la repartizarea incasarii.

Intai trebuie sa selectez casa sau banca, in functie de cum am primit banii, apoi pot completa informatiile optionale:

  1. emisa de aplicatie – da -> daca vreau ca programul sa imi genereze chitanta sau nu -> daca am emis chitanta de mana
  2. data la care am facut incasarea
  3. seria si numarul documentului cu care am incasat
  4. detalii referitoare la aceasta incasare
  5. atasez documentul cu care am incasat in format electronic

Dupa completarea informatiilor optionale trebuie sa completez in partea dreapta, in sectiunea de repartizare a incasarii, valoarea totala a incasarii daca sunt de acord ca programul sa incaseze in ordinea: penalizare, cele mai vechi cote de intretinere, fondul de rulment, fondul de reparatii si alte fonduri sau completez manual in dreptul fiecarei componente daca nu sunt de acord cu ordinea propusa de program si ma asigur ca valoarea totala este cea incasata de mine.

Dupa ce am completat si informatiile referitoare la repartizarea incasarii apas butonul albastru Salveaza sau butonul si inchide in cazul in care vreau ca programul sa imi salveze incasarea si sa imi arate din nou pagina Apartamente ca sa pot face o incasare noua.

Mai multe detalii in videoclipul de mai jos. 

Lasă un răspuns