Adaugare indecsi sau consumuri apartamente

Referitor la serviciile contorizate am doua variante de lucru:

  1. introduc consumul fiecarui apartament
  2. introduc indexul fiecarui contor din fiecare apartament
  1. Merg in pagina Apartamente din sectiunea Intorducere date a meniului; apas pe modifica in dreptul apartamentului caruia vreau sa ii introduc consumul; merg la tabul Consumuri; introduc consumul pentru fiecare serviciu contorizat; apas butonul Salveaza pentru a salva modificarile facute.
  2. Pentru a putea introduce indexul fiecarui contor, trebuiesc definite contoarele din apartament. Info: Acest pas se face o singura data, urmand ca luna de luna programul sa preia contoarele introduse. Pentru a defini contoarele trebuie sa merg in pagina Contoare din sectiunea Introducere date a meniului; apas butonul verde adauga contor; introduc numele fiecarui contor si selectez serviciul pe care vreau sa il leg de fiecare contor. Merg apoi in pagina Apartamente; apas pe modifica in dreptul apartamentului caruia vreau sa ii adaug indexul; merg la tabul Contoare; introduc indexul nou si indexul vechi al fiecarui contor definit la pasul anterior; apas butonul Salveaza pentru a salva informatiile introduse.

Info: Indexul vechi este necesar doar prima data cand definesc contoarele. Ulterior programul preia indexul de la luna la luna.

Mai multe detalii in videoclipul de mai jos. 

Lasă un răspuns