Platforma de asistenta de specialitate, manualul de utilizare si forumul administratorilor de imobil

Acest manual de utilizare a fost retras din zona publica a website-ului.

Ca urmare a cresterii considerabile a numarului si de utilizatori, a varietatii cerintelor lor si plecand de la propunerile unora dintre administratori, am decis sa imbunatatim platforma tehnica pentru manualul aplicatiei.

Practic, am implementat un punct unic de login in Aviziero si platforma de asistenta de specialitate, pentru a simplifica navigatia utilizatorilor.

Am mutat in platforma toate articolele din manualul de utilizare in sectiunea SOLUTII si lucram la completarea seriei de articole cu cele care ne lipseau sau ar fi fost utile de adaugat. Platforma permite utilizatorilor o cautare cu rezultate instantanee intre articole. 

O functionalitate speram noi utila a platformei se poate dovedi si sectiunea de Forum dedicata administratorilor. Vom posta acolo informatii despre software si companie, asteptam propuneri de functionalitati din partea utilizatorilor, dar si probleme sau dificultati intampinate, si, nu in ultimul rand, suntem curiosi sa aflam despre serviciile pe care le oferiti sau de care ati avea nevoie din partea altor colegi de breasla sau in relatie cu asociatiile de proprietari. Bineinteles, fiecare dintre aceste teme pot fi tratate in Categoria potrivita din cadrul Forumului.

Nu in ultimul rand, tot in platforma, veti putea regasi istoricul de tichete deschise cu echipa Aviziero.

Va asteptam pe platforma de asistenta de specialitate!

Lasă un răspuns